Afhaalkluisjes 

 

De Lunterse Apotheek heeft de beschikking over afhaalkluisjes. Als klant van Apotheek Ederveen kunt u hier ook gebruik van maken.

Deze kluisjes bieden u de mogelijkheid om uw medicijnen 24 uur per dag op te komen halen. U moet dit wel van te voren aan ons doorgeven.

Hele grote verpakkingen en geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden kunnen we helaas niet in de kluisjes doen.

 

Hoe werkt het

U geeft ons bij het aanbieden van uw recept aan dat u de geneesmiddelen in een kluisje wilt hebben. Als de arts uw recept naar ons doorstuurt, moet u zelf even nabellen naar ons om door te geven dat u een kluisje wilt gebruiken. Als u herhalingsrecepten via deze website bestelt, kunt u ook aangeven dat het in een kluisje gelegd moet worden.

De eerste keer zullen wij u vragen om uw mobiele nummer.

Wanneer de geneesmiddelen klaar liggen ontvangt u van ons een pincode via een SMS-bericht. Met deze pincode kunt u het kluisje dat voor u ter beschikking staat openen. Dit kunt u doen wanneer het u uitkomt, dus ook 's avonds of in het weekend.

Wanneer u niet binnen 48 uur het kluisje heeft geopend, maken wij het weer leeg. De geneesmiddelen liggen dan in de Lunterse Apotheek voor u klaar, uiteraard alleen tijdens openingsuren.

Als u wilt dat de bestelling langer in het kluisje blijft liggen, kunt u daarom vragen.